4,99 €*

Reviews on

Camiseta de manga corta regular gimnasia y pilates mujer blanco

4.35 / 5 80 Opiniones
72 usuarios recomiendan este producto
  • Mujer
    de 40 a 49 años
    23 julio 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Camiseta de buena calidad

    Camiseta de buena calidad que no deja olor después de los lavados.

  • Mujer
    de 20 a 29 años
    20 febrero 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    camiseta manga corta de pilates blanca

    Me encanta esta camiseta es super cómoda y se ajusta bastante bien a mi cuerpo, además me ayuda a que mi cuerpo transpire mejor.

  • Hombre
    más de 60 años
    09 febrero 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Calidad / Precio muy bueno.

    No tiene nada que envidiar a otras camisetas deportivas.

  • Mujer
    más de 60 años
    26 enero 2017
    Usado desde más de 2 años
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    camiseta

    me resulta cómoda y da buen resultado

  • Mujer
    de 40 a 49 años
    01 septiembre 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tričko

    Materiál trička je super ,velikost odpovídá,po praní nemění tvar nemusí se žehlit, jen je škoda , že s přibývající velikostí není trošku víc přidané látky na délku (já 180cm)

  • Mujer
    de 20 a 29 años
    07 febrero 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Triko

    Triko mi přijde příliš volne. I když jsem si brala nejmenší velikost, stále v nem plavu. Necítím se v nem dobře. Po zakoupení jsem bohužel az doma na nem nalezla flíček.

    Brand's answer :

    Vážená zákaznice,

    děkujeme za hodnocení dámského trička GYM and PILATES naší značky DOMYOS.

    Mrzí mě, že se v něm necítíte dobře a nevyhovuje vám.

    Velikost XS je nejmenší velikost rovného střihu. Neuvádíte, kde je vám tričko volné, zda v pase či přes hrudník či ruce. Mohu tedy jen zkusit odhadnout a doporučit alternativu střihu slim, který kopíruje ženské křivky. Je ze stejného materiálu a za stejnou cenu (129 Kč) jako tričko, který jste si zakoupila.

    http://www.decathlon.cz/cs/p/8242904_damske-tricko-air-bile.html?search_query=DaMSKe+TRICKO+GYM+%26+...

    V nabídce pak najdete i další trička z funkčího materiálu, které jsou dostupné i ve velikosti 2XS.

    Doporučuji také raději oblečení před nákupem vyzkoušet. Je to jediná možnost, jak zjistit, zda vám v něm bude přijemně.

    Prosím, zastavte se na některé z našich prodejen k výměně trička. Věřím, že v naší nabídce najdete střih a velikost, které vám budou vyhovovat.

    S pozdravem

    Alena Kudrnová DECATHLON

  • Mujer
    de 40 a 49 años
    24 septiembre 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Größe passt optimal

    Das Shirt ist angenehm zu tragen. Ich trage es bei der Arbeit in der Pflege.

  • Mujer
    de 40 a 49 años
    02 julio 2017
    Usado desde de 2 a 8 semanas
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Tolles Tshirt zum günstigen Preis

    Das Tshirt ist wirklich toll und trägt sich sehr gut.
    Wünschenswert wäre ein etwas dickerer Stoff, so wie ich es aus der Vergangenheit kannte.
    Ansonsten wirklich ein sehr gutes preis-leistungs- Verhältnis

  • Hombre
    de 40 a 49 años
    12 diciembre 2017
    Usado desde de 3 a 6 meses
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    T-shirt manches courtes femme

    Idéal pour le sport. Matière qui laisse bien respirer la peau et ne fait pas apparaître trop vite la transpiration.

  • Mujer
    de 40 a 49 años
    30 noviembre 2017
    Usado desde Menos de 1 semana
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    t-shirt

    tres beau t-shirt,comfortable

IR ARRIBA